Update beleid omtrent corona

2/4/2020 Nieuwsbrieven Nieuwsoverzicht

Via dit nieuwsbericht willen wij u een update geven over ons beleid met betrekking tot het coronavirus. Het doel van ons beleid is enerzijds het risico van verdere verspreiding te voorkomen en anderzijds onze dienstverlening aan u door te laten gaan.

In lijn met de nationale richtlijnen en adviezen zullen wij de periode om fysieke contacten te vermijden verlengen t/m dinsdag 28 april. Onderstaand een opsomming van de maatregelen die wij daarvoor hebben genomen.

• Onze accountmanagers bezoeken geen klanten;
• Klanten bezoeken geen van de locaties van de AVZ-Group;
• Al onze afhaalbalies zijn tot nader bericht gesloten;
• Zendingen onder rembours zijn tot nader bericht niet mogelijk.

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Het waarborgen van een coronavrije werkomgeving heeft echter impact op onze efficiëntie. Het gevolg hiervan is dat de snelle levertijd die u van ons gewend bent mogelijk niet altijd gehaald kan worden. Op het moment dat dit zich helaas voordoet, zullen wij u informeren.

In deze uitzonderlijke tijden kunnen levertijden van specifieke producten en productgroepen mogelijk ook oplopen door vertragingen bij onze leveranciers. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken en zoeken wij continu naar oplossingen om dit te voorkomen. Mogelijke afwijkende levertijden als ook overige afwijkende condities worden met u besproken als dit aan de orde is voor uw bestelling.

Onze openingstijden zijn onveranderd. Wij willen u vragen om ons algemene telefoonnummer te bellen aangezien het bellen van directe nummers niet werkt in de thuiswerksituatie. Onze receptie kan u direct doorverbinden met uw vaste contactpersoon.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en houden u uiteraard bij veranderingen op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers AVZ-Group