Over Hylas

Over Hylas

Hylas is de specialist op het gebied van confectie voor de zonweringindustrie. Daarin hebben wij ons ontwikkeld tot een dynamisch bedrijf, met aan de basis een groot team van vaste medewerkers. Dankzij jarenlange ervaring, een uitgebreid machinepark en een breed pallet van honderden kleuren kan op vrijwel iedere vraag een passend antwoord worden gegeven.

Sinds maart 2011 is Hylas na ruim 33 jaar zelfstandigheid aangesloten bij de AVZ Group. Samen zijn wij sinds juni 2019 onderdeel van Stella.Group, een toonaangevende speler op het gebied van rolluiken, rolpoorten en hieraan verwante producten.

5 redenen om te kiezen voor Hylas

Breed assortiment

Snelheid en een maximale beschikbaarheid van het aanbod zijn van essentieel belang. Met een assortiment van meer dan 550 kleuren is de juiste tint altijd beschikbaar. Onze huiscollectie wordt gevormd door de acrylcollectie van Tibelly en de Hylas-screencollectie. Deze kleuren zijn uit voorraad leverbaar en terug te vinden in de ProSelector.

Daarnaast heeft Hylas ook alle kleuren van de Dickson Orchestra-collectie voorradig. De overige collecties zijn op couponbasis leverbaar.

 

Betrouwbare partner

Succes hangt voor een groot deel samen met ondernemerschap en vertrouwen in de eigen kracht. Hylas komt altijd na wat er beloofd wordt. Mede door de samenvoeging met de Stella.Group is Hylas een betrouwbare partner.

 

Vakkennis & kwaliteit

Hylas is een bedrijf met meer dan 40 jaar vakkennis in huis. Hierdoor zijn alle ins en outs van het vak bekend. Onze medewerkers werken in een prettige omgeving, wat ook wel blijkt uit het feit dat meerdere medewerkers al langer dan 12,5 jaar in dienst zijn.

Hylas beschikt over een modern machinepark met onder andere een productiegestuurd barcodesysteem. Hierdoor kunnen orders in iedere fase getraceerd worden en daardoor kan ook de gewenste levertijd behaald worden.

 

Innovatief vermogen

Hylas staat nooit stil en is doorlopend op zoek naar mogelijke verbeteringen van al onze processen. Dit om de beste prestaties te kunnen leveren van uw bestelling tot aan het logistieke proces.

 

Proactief & servicegericht

Er zijn in de zonweringsbranche veel verschillende toepassingen mogelijk. Hylas durft mee te schakelen met de vragen en wensen van de klant. Hylas is onderdeel van uw eindproduct, en zorgt ervoor dat onze afwerking naadloos aansluit op uw systeem. De mensen van Hylas zoeken hiervoor samen met u naar passende oplossingen en geven advies op maat.

Onze afnemers zijn zowel fabrikanten als projectzonweringbedrijven, assembleurs, doekvervangers en webshops die zich voornamelijk bevinden in Nederland, België en Duitsland.

 

Werken bij Hylas

 

Hylas is regelmatig op zoek naar getalenteerde medewerkers. Het aanbod van openstaande vacatures zal via deze site kenbaar gemaakt worden. U kunt echter altijd een open sollicitatie, voorzien van cv, sturen naar:

 jobs@hylas.nl.

Hylas in detail

 

  • Opgericht in 1978

  • ± 50 medewerkers

  • Ruim 550 dessins constant op voorraad

  • Confectie van meer dan 850.000 m2 per jaar

  • Bereikbaar, proactief en oplossingsgericht

  • Marktleider in Nederland, groeiend in België en Duitsland