Tibelly® screen

Tibelly screendoek is hetgeen dat een screen zo bijzonder maakt. Zonder screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie.

 

De Tibelly screendoekcollectie bestaat in totaal uit 48 kleuren in twee verschillende kwaliteiten: Sergé en Tibelly ecole1%.

Sergé, de traditionele screendoekcollectie van Tibelly wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur. De Sergé screendoekcollectie bestaat uit 40 kleuren, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleuren.

Alle dessins zijn leverbaar op rolbreedte 285 cm. Sergédoeken hoger dan 275,5 cm worden standaard voorzien van een horizontale lasnaad, tenzij het doek 'gedraaid' kan worden. De 10 populairste Sergédessins zijn tevens leverbaar op rolbreedte 320 cm. Deze kunnen tot een hoogte van 312 cm naadloos gemaakt worden.

Tibelly ecole1% is een uniek glasvezel screendoek dat van dezelfde glasvezeldraden als Sergé wordt gemaakt. Door een andere manier van weven heeft dit doek een minder open structuur ten opzichte van Sergé, waardoor tot wel 84% minder direct licht binnen komt.

 

Het grootste voordeel van Tibelly ecole1% is dat men veel minder last heeft van het zonlicht dat reflecteert op (computer)schermen, digiborden, projectors etc. Ideaal voor een werk- of leeromgeving, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Tibelly ecole1% is uitstekend geschikt voor screens met een ritsgeleider.

 

De Tibelly ecole1% collectie bestaat uit 8 verschillende kleuren, allen leverbaar op rolbreedte 285. Ecole1% screendoeken hoger dan 275,5 cm worden standaard voorzien van een horizontale lasnaad, tenzij het doek 'gedraaid´ kan worden.