Al ruim 90 jaar worden de technisch hoogwaardige zonweringstoffen van Swela vervaardigd in het Westfaalse Emsdetten in Duitsland.

 

Voor haar zonweringstoffen werkt Swela enkel met materiaal dat voor 100% bestaat uit gemodificeerde hightech-polyestervezels.

 

Hylas levert op couponbasis de volgende collecties van Swela:

 

 • Rayos Sunvas
  Een modern zonweringdoek vervaardigt uit hightech-polyestergarens. Sunvas is de opvolger van het acryldoek met dezelfde technische eigenschappen zoals Sunsilk, echter met een meer textiel karakter. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolbreedte 120 cm.
   

 • Rayos Sunvas Perla
  Sunvas Perla heeft alle eigenschappen van Sunvas en is tevens waterdicht. De collectie bestaat uit 12 kleuren, allen beschikbaar op rolbreedte 120 cm. Hylas levert Sunvas Perla enkel verlijmd. 
   

 • Rayos Sunsilk
  Sunsilk is een hightech-materiaal van licht en fijn polyestergaren. Sunsilk is beschikbaar op rolbreedte 120 cm en levert Hylas enkel verlijmd.
   

 • Rayos Sunsilk Perla FR
  Sunsilk Perla FR is met name geschikt voor toepassingen waarbij aan strenge brandveiligheidsnormen moet worden voldaan. Daarnaast is Sunsilk Perla FR waterdicht. De collectie bestaat uit 10 kleuren, allen beschikbaar op rolbreedte 120 cm. Hylas levert Sunsilk Perla FR enkel verlijmd.