Zonweringdoeken van Sattler SUN-TEX voldoen sinds 1875 aan de hoogste eisen. Tijdens het productieproces van de zonweringstoffen op de productlocaties in Oostenrijk worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Geleid als een familiebedrijf van de 5e generatie, is Sattler SUN-TEX één van de toonaangevende fabrikanten van zonweringdoek.

Sattler verwerkt voor haar zonweringstoffen uitsluitend in de massa gekleurd premium acrylgaren. Zo blijft de zonwering, met het juiste onderhoud, jarenlang het juweel van het terras.


Hylas levert op couponbasis de volgende collecties van Sattler SUN-TEX:
 

 • Elements
  De collectie van Elements bestaat voor 100% uit acrylvezels. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolbreedte 120 cm.
   

 • Lumera
  Bij de Lumera collectie wordt voor de inslagdraad een glad glanzend acrylgaren ingezet (CBA). Hierdoor ontstaat een dichter en gladder oppervlak. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolbreedte 120 cm.
   

 • Lumera 3D
  Bij Lumera 3D wordt het glanzende CBA-garen niet alleen in de inslagrichting verwerkt, maar ook in de kettingrichting. Hierdoor ontstaat een unieke structuur en optiek. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolbreedte 120 cm.
   

 • Firemaster
  Firemaster is met name geschikt voor toepassingen waarbij aan strenge brandveiligheidsnormen moet worden voldaan. De collectie bestaat uit 15 kleuren, allen beschikbaar op rolbreedte 120 cm.
   

 • All-Weather
  All-Weather beschermt effectief tegen zon en regen met een speciale coating. De collectie bestaat uit 17 kleuren, allen beschikbaar op rolbreedte 120 cm.